Абрикосово-яблучний кетчуп

Абрикосово-яблучний кетчуп

  • 1 кг яблук,
  • 500 г абрикос,
  • 500 г цибулі,
  • 2 зубчики часнику,
  • 1 ч. л. солі,
  • 700 г цукру,
  • 1 ч. л. (за смаком) меленого перцю,
  • 400 мл оцту (можна міняти трохи кількість, судячи за смаком),
  • можна ще покласти імбир.

Очистити від шкірки абрикоси та яблука, дрібно порізати, видалити кісточки. Часник подрібнити, цибулю дрібно порізати. Змішати всі компоненти, оцту взяти половину і проварити на маленькому вогні, помішуючи. Коли маса загусне, додати оцет, який залишився, ще проварити, потім гарячим абрикосово-яблучний кетчуп розлити у банки і закрити.

Передплата онлайн
FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *