Аджика з кабачків

Аджика з кабачків зовсім не схожа на звичну для всіх аджику з помідорів. Вона чимось схожа на кабачкову ікру, але все ж таки має відмінності в смаку. Обов’язково приготуйте її. Кабачкова аджика виходить апетитною та дуже смачною.

Аджика з кабачків

Склад:

  • Кабачки – 3 кг,
  • морква – 0,5 кг,
  • солодкий перець – 0,5 кг,
  • часник – 10 зубків,
  • помідори – 1,5 кг,
  • цукор – 100 г,
  • сіль – 2 ст. л.,
  • олія – 200 мл,
  • червоний перець – 2 ст. л.

Приготування

Овочі почистити і пропустити через м’ясорубку. Додати цукор, сіль, олію.

Поставити варитися на повільному вогні – 40 хв. після закипання. Аджику постійно помішувати, щоб не пригоріла.

Потім додати червоний перець і тушкувати ще 10 хв.

Перекласти в простерилізовані банки, закатати. Перевернути і закутати.

 «Погляд часу» №33-11.08.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.