Аджика з помідорів із хріном
Аджика з помідорів із хріном – це відмінний соус до м’яса, гострий і пікантний, він доповнить будь-яку страву.
Склад:
- помідори – 3 кг,
- хрін – 300 г,
- перець болгарський – 1 кг,
- перець пекучий у стручках – 150 г,
- часник – 300 г,
- оцет – 300 г,
- цукор – 1 ст. л.,
- сіль – 3 ст. л.
Приготування:
Овочі почистіть і поріжте на шматки. Пропустіть через м’ясорубку з дрібною решіткою. В останню чергу додайте гострий перець та хрін.
Перекладіть суміш в емальовану миску, додайте сіль, цукор, перець і оцет. Залиште на ніч.
Уранці утвориться рідина поверх овочевої маси, її потрібно злити.
Аджику розлийте по банках, закрийте пластиковою кришкою і тримайте в холодильнику, інакше скисне.
«УЮТ» №33-2019