Аджика з помідорів із хріном

Аджика з помідорів із хріном

Аджика з помідорів із хріном – це відмінний соус до м’яса, гострий і пікантний, він доповнить будь-яку страву.

Склад:

  • помідори – 3 кг,
  • хрін – 300 г,
  • перець болгарський – 1 кг,
  • перець пекучий у стручках – 150 г,
  • часник – 300 г,
  • оцет – 300 г,
  • цукор – 1 ст. л.,
  • сіль – 3 ст. л.

Приготування:

Овочі почистіть і поріжте на шматки. Пропустіть через м’ясорубку з дрібною решіткою. В останню чергу додайте гострий перець та хрін.

Перекладіть суміш в емальовану миску, додайте сіль, цукор, перець і оцет. Залиште на ніч.

Уранці утвориться рідина поверх овочевої маси, її потрібно злити.

Аджику розлийте по банках, закрийте пластиковою кришкою і тримайте в холодильнику, інакше скисне.

«УЮТ» №33-2019

FacebookTwitterPinterest
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *