Апельсиновий пиріг

Цей ароматний пиріг родом з Італії – справжнього апельсинового раю. Ніжний бісквіт зі цитрусовим смаком і, звичайно ж, яскраві апельсини скрасять будь-якій вечір.
- Яйця – 3 шт.,
- цукор – 280 г,
- борошно – 320 г,
- оливкова олія – 90 мл,
- апельсиновий сік – 200 мл,
- апельсин – 3 шт.,
- лимон,
- розпушувач – 10 г,
- цукор – 3 ст. л.
Збийте яйця з цукром і цедрою 1 апельсина й лимона, через 7-8 хв. улийте апельсиновий сік і перемішайте, додаючи невеликими порціями борошно й розпушувач.
Застеліть дно форми пергаментом і посипте його цукром. Боки змастіть олією й посипте борошном.
Наріжте апельсини тонкими кружечками. Викладіть їх на дно форми. Залийте тістом і випікайте при 180 °С близько 35-40 хв., перевірте готовність за допомогою зубочистки. Готовий пиріг остудіть у формі, потім дістаньте й переверніть.