Ароматна рибка

Ароматна рибка
Ароматна рибка
  • 2 кг пеленгаса чи судака,
  • 1-2 цибулини,
  • 1/2 апельсина,
  • 1/2 лимона,
  • 4 ст. л. натурального йогурту,
  • чорний мелений перець,
  • 2-3 зубчики часнику,
  • сіль за смаком,
  • олія,
  • зелень кропу.

Рибу помити, випотрошити, обрізати голову, хвіст і плавники. Тушку знову добре промити, обсушити і нарізати порційними шматочками.

З апельсина зняти цедру і натерти на мілкій тертці, відтиснути сік і змішати з цедрою. Додати йогурт, подрібнений часник, посолити і поперчити за смаком.

Шматочки риби полити соусом, акуратно перемішати, залишити на 20-30 хв. при кімнатній температурі. Потім викласти на фольгу, змащену олією, краї фольги підвернути. Накрити рибу часточками лимона і кільцями цибулі, запекти у духовці при 180 °С 25-30 хв. Подаючи до столу, посипати подрібненою зеленню.

Надія С., Черкаська обл.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *