Баклажани під фаршем

Баклажани під фаршем
Баклажани під фаршем

Синенькі начиняють фаршем, ріжуть на шматочки і тушкують, запікають під ними м’ясо, роблять овочеву лазанью, але що може бути смачніше, ніж баклажани з м’ясом у клярі?

  • 500 г м’сного фаршу,
  • 2 баклажани, 1 цибулина,
  • 3 яйця,
  • 3 зуб. часнику,
  • борошно,
  • соняшникова олія,
  • сіль,
  • чорний мелений перець – за смаком.

Приготувати фарш або перемішати вже готовий фарш з цибулею, пропущеною через м’ясорубку. Посолити і поперчити. Баклажани нарізати по діагоналі довгастими пластинами завтовшки 1 см. Збити яйца. Набирати в долоню фарш і притискати його до баклажанових пластин, формуючи опуклий корж. Намагайтеся зробити так, щоб фарш приставав щільно. Обваляти цей бутерброд у борошні, потім в яйці. Смажити баклажани з м’ясом на сковороді в  олії з обох боків до готовності фаршу. Використовуйте улюблені спеції і зелень.  Експериментуйте з кляром. Наприклад, його можна зробити не на яйцях, а на кефірі.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *