Баклажани під фаршем

Синенькі начиняють фаршем, ріжуть на шматочки і тушкують, запікають під ними м’ясо, роблять овочеву лазанью, але що може бути смачніше, ніж баклажани з м’ясом у клярі?
- 500 г м’сного фаршу,
- 2 баклажани, 1 цибулина,
- 3 яйця,
- 3 зуб. часнику,
- борошно,
- соняшникова олія,
- сіль,
- чорний мелений перець – за смаком.
Приготувати фарш або перемішати вже готовий фарш з цибулею, пропущеною через м’ясорубку. Посолити і поперчити. Баклажани нарізати по діагоналі довгастими пластинами завтовшки 1 см. Збити яйца. Набирати в долоню фарш і притискати його до баклажанових пластин, формуючи опуклий корж. Намагайтеся зробити так, щоб фарш приставав щільно. Обваляти цей бутерброд у борошні, потім в яйці. Смажити баклажани з м’ясом на сковороді в олії з обох боків до готовності фаршу. Використовуйте улюблені спеції і зелень. Експериментуйте з кляром. Наприклад, його можна зробити не на яйцях, а на кефірі.