Баклажани «Як гриби»

Цю неймовірно смачну закуску легко приготувати з смажених баклажанів. За смаком важко відрізнити від справжніх грибів.

Баклажани Як гриби
Смажені баклажани, за цим рецептом, важко відрізнити від справжніх грибів

Спочатку треба приблизно з кілограм баклажан почистити і порізати невеликими кубиками.

Посолити, викласти у миску і додати два збитих яйця. Добре перемішати. Накрити кришкою і залишити на годину, кілька разів за цей час перемішати.

Після того, як баклажани настоялися, злити зайву рідину й обсмажити їх на сковороді з розігрітою олією, додавши дві дрібно порізаних цибулини і (коли майже будуть готові) 1 ч. л. грибної приправи.

Зверху можна трохи прикрасити майонезом і присипати нарізаною зеленою цибулею.

Маргарита Єрохіна

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *