Баклажани «Як гриби»
Цю неймовірно смачну закуску легко приготувати з смажених баклажанів. За смаком важко відрізнити від справжніх грибів.
Спочатку треба приблизно з кілограм баклажан почистити і порізати невеликими кубиками.
Посолити, викласти у миску і додати два збитих яйця. Добре перемішати. Накрити кришкою і залишити на годину, кілька разів за цей час перемішати.
Після того, як баклажани настоялися, злити зайву рідину й обсмажити їх на сковороді з розігрітою олією, додавши дві дрібно порізаних цибулини і (коли майже будуть готові) 1 ч. л. грибної приправи.
Зверху можна трохи прикрасити майонезом і присипати нарізаною зеленою цибулею.
Маргарита Єрохіна