Баклажани у фользі з димком

На жаль, не завжди є можливість виїхати на природу, щоб влаштувати свято шлунку. Тому можна запекти баклажани у фользі прямо на газовій плиті!

Баклажани у фользі

Виходять баклажани з димком, ніби приготовлені на багатті.

Безумовно, другий плюс – це швидкість і простота.

Склад:

  • Баклажани – 2 шт.,
  • оливкова олія – 2 ст. л.,
  • сіль – 0,5 ч. л.,
  • кінза,
  • базилік.

Приготування

Вимийте і висушіть баклажани. Кожен із них щільно загорніть у фольгу в декілька шарів.

Покладіть овочі на відкритий вогонь і, іноді перевертаючи, готуйте до м’якості близько 15 хв.

Зніміть фольгу, відріжте від баклажанів плодоніжки і очистіть їх від шкірки.

Викладіть овочі на тарілку і злегка розімніть. Прикрасьте зеленню, посоліть і збризніть оливковою олією.

«УЮТ» №37-10.09.2020    

Читайте також: Баклажани з часником

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *