Баклажани у фользі з димком
На жаль, не завжди є можливість виїхати на природу, щоб влаштувати свято шлунку. Тому можна запекти баклажани у фользі прямо на газовій плиті!

Виходять баклажани з димком, ніби приготовлені на багатті.
Безумовно, другий плюс – це швидкість і простота.
Склад:
- Баклажани – 2 шт.,
- оливкова олія – 2 ст. л.,
- сіль – 0,5 ч. л.,
- кінза,
- базилік.
Приготування
Вимийте і висушіть баклажани. Кожен із них щільно загорніть у фольгу в декілька шарів.
Покладіть овочі на відкритий вогонь і, іноді перевертаючи, готуйте до м’якості близько 15 хв.
Зніміть фольгу, відріжте від баклажанів плодоніжки і очистіть їх від шкірки.
Викладіть овочі на тарілку і злегка розімніть. Прикрасьте зеленню, посоліть і збризніть оливковою олією.
«УЮТ» №37-10.09.2020
Читайте також: Баклажани з часником