Баклажани в аджиці

Заготовки з баклажанів впевнено тримають першість у господинь, які віддають перевагу робити сезонні запаси з літніх овочів. Поєднання гострої насиченою аджики з баклажанами – це гармонія смаку. Обсмажені баклажани, приправлені аджикою, будуть бажаною закускою на вашому столі.

Баклажани в аджиці

Склад:

  • 4 кг баклажанів,
  • 10 помідорів,
  • 10 червоних болгарських перців,
  • 3-4 гострих перців чилі,
  • 2 головки часнику,
  • 100 г оцту,
  • 1 скл. олії,
  • 1 скл. цукру,
  • сіль.

Приготування

Баклажани порізати кружечками на 1 см. Посолити, поставити під прес на 2 год.

Злити сік, потім обсмажити кільця на олії до напів готовності.

Помідори, болгарський перець, перець чилі і часник перемолоти на м’ясорубці, додати оцет, олію, цукор, сіль. Суміш довести до кипіння.

Додати баклажани і варити на невеликому вогні 20 хв.

Викласти в банки і стерилізувати 10-15 хв.

«УЮТ» №35-27.08.2020

Читайте також: Баклажанна заправка до піци

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

2 коментарі до “Баклажани в аджиці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *