Баклажани з часником
Баклажани запечені з часником це відмінна закуска до будь-якого столу.

Склад:
- 0,5 кг баклажанів,
- 4-5 зубчиків часнику,
- 4-5 помідорів,
- олія,
- майонез,
- сіль,
- базилік – за смаком.
Приготування
Баклажани порізати кружечками, добре посолити і залишити на годину.
Після цього промити й обсмажити на добре розігрітій олії до золотистого кольору.
Перекласти баклажани у форму для запікання, посипати розтовченим із сіллю і базиліком часником. Зверху викласти кружечки помідорів.
Залити все майонезом і запікати в духовці при 200 °С пів години.
«Погляд часу» №35-27.06.2020
Читайте також: Баклажани в аджиці
Сповіщення: Баклажани під гриби | Газета "Уют"
Сповіщення: Баклажани у фользі з димком | Газета "Уют"
Сповіщення: Баклажани часточками по-грузинськи | Газета "Уют"