Баклажани з часником

Баклажани запечені з часником це відмінна закуска до будь-якого столу.

Баклажани з часником

Склад:

  • 0,5 кг баклажанів,
  • 4-5 зубчиків часнику,
  • 4-5 помідорів,
  • олія,
  • майонез,
  • сіль,
  • базилік – за смаком.

Приготування

Баклажани порізати кружечками, добре посолити і залишити на годину.

Після цього промити й обсмажити на добре розігрітій олії до золотистого кольору.

Перекласти баклажани у форму для запікання, посипати розтовченим із сіллю і базиліком часником. Зверху викласти кружечки помідорів.

Залити все майонезом і запікати в духовці при 200 °С пів години.

«Погляд часу» №35-27.06.2020

Читайте також: Баклажани в аджиці

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterest

3 коментарі до “Баклажани з часником

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *