Баклажани з квасолею і овочами

Баклажани з квасолею і овочами – цей рецепт став дуже популярним у моїх друзів і знайомих. Спробуйте, дуже смачно!

Баклажани з квасолею і овочами

Склад:

  • 2 кг баклажанів,
  • 500 г сухої квасолі;
  • 1,5 кг помідорів;
  • 0,5 кг солодкого перцю;
  • 0,5 кг моркви;
  • 200 г часнику;
  • 1 скл. з гіркою цукру;
  • 2 ст. л. з гіркою солі;
  • 100 мл оцту 9 %;
  • 0,5 л олії.

Приготування

Квасолю замочити на ніч. Відварити до напівготовності.

Помідори разом із часником подрібнити будь-яким доступним способом.

У томатну масу закласти сіль, цукор, оцет, олію, довести до кипіння і варити 5 хв.

Додати солодкий перець, нарізаний шашками.

Додати крупно нарізані баклажани і напівготову квасолю.

Варити, часто помішуючи, близько 50 хв.

Розкласти гарячу масу по стерилізованих банках і закатати.

Укутати до повного охолодження.

«Уют» №38-15.09.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *