Баклажани з квасолею і овочами
Баклажани з квасолею і овочами – цей рецепт став дуже популярним у моїх друзів і знайомих. Спробуйте, дуже смачно!

Склад:
- 2 кг баклажанів,
- 500 г сухої квасолі;
- 1,5 кг помідорів;
- 0,5 кг солодкого перцю;
- 0,5 кг моркви;
- 200 г часнику;
- 1 скл. з гіркою цукру;
- 2 ст. л. з гіркою солі;
- 100 мл оцту 9 %;
- 0,5 л олії.
Приготування
Квасолю замочити на ніч. Відварити до напівготовності.
Помідори разом із часником подрібнити будь-яким доступним способом.
У томатну масу закласти сіль, цукор, оцет, олію, довести до кипіння і варити 5 хв.
Додати солодкий перець, нарізаний шашками.
Додати крупно нарізані баклажани і напівготову квасолю.
Варити, часто помішуючи, близько 50 хв.
Розкласти гарячу масу по стерилізованих банках і закатати.
Укутати до повного охолодження.
«Уют» №38-15.09.2022