Білі гриби у сметанному соусі з овочами

Білі гриби у сметанному соусі з овочами – це ароматна і ситна страва, яку краще подавати з картопляним пюре. Рецепт приготування дуже простий. З невеликої кількості доступних продуктів вийде дуже смачна вечеря.

Білі гриби у сметанному соусі з овочами

Склад:

  • 500 г білих грибів,
  • цибулина,
  • 2 морквини,
  • солодкий перець,
  • сіль і перець,
  • олія,
  • зелень.

Приготування

Обчистіть гриби і залийте холодною водою. Поставте на плиту варитися протягом 15 хв. Потім відкиньте на друшляк і ще раз промийте холодною водою. Маленькі гриби можна залишити цілими, а ось великі потрібно порізати на середні шматочки.

Обчистіть і наріжте цибулю півкільцями. Подібно наріжте моркву. Промийте перець, почистіть від насіння та наріжте тонкою соломкою.

Візьміть сковорідку й розігрійте олію в ній. Додайте овочі і гриби. Обсмажуйте їх, помішуючи. Гриби з овочами повинні стати м’якими. Потім додайте сіль, перець і сметану. Накрийте кришкою і готуйте ще 10 хв. Посипте зеленню й подавайте до столу.

«Погляд часу» №40-30.09.2021

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *