Бісквітний торт «Деспасіто»

Бісквітний, з чудовим і дуже незвичайним шоколадним кремом, він займе першу сходинку в списку улюблених десертів.
Склад:
- Борошно – 75 г,
- яйця – 3 шт.,
- цукор – 90 г,
- ванільний цукор – 10 г,
- какао-порошок – 2 ст. л.,
- розпушувач – 8 г,
- вода – 1 ч. л.,
- молоко – 250 мл,
- «Несквік» – 1 ст. л.,
- маргарин – 1 ст. л.,
- сухі вершки – 100 г,
- чорний шоколад – 200 г,
- вершки – 4 ст. л.,
- шоколадний пудінг – 125 г.
Приготування
Змішайте борошно, розпушувач, а також 1 ст. л. какао-порошку. Збийте яйця, цукор, ванільний цукор. Додайте окріп. Збивайте до білої піни.
Обережно введіть суху масу в збиту суміш у 2-3 прийоми.
Змастіть форму маргарином. Присипте борошном. Перелийте тісто у форму. Випікайте 25 хв. при 180 °С.
Розігрійте 150 мл молока, не кип’ятіть. Додайте 1 ст. л. розчинного какао «Несквік». Зробіть виделкою кілька проколів у злегка охолодженому бісквіті. Залийте його солодким шоколадним молоком.
Збийте сухі вершки з молоком (100 мл) до стійких піків. Розтопіть 150 г шоколаду на водяній бані. Додайте 3 ст. л. вершків, а після 1 ст. л. какао-порошку і шоколадний пудинг. З’єднайте збиті вершки з шоколадною масою в кілька підходів. Змастіть бісквіт кремом, що вийшов.
Розтопіть 50 г шоколаду і 1 ст. л. вершків. Наповніть шоколадом кулінарний мішок. Намалюйте шоколадною масою на кремі поперечні смужки. Проведіть шпажкою поперек смужок, створюючи гарний візерунок.
Поставте торт у холодильник на 2-3 год.