Бісквітний торт «Деспасіто»

Бісквітний торт
Бісквітний торт «Деспасіто»

Бісквітний, з чудовим і дуже незвичайним шоколадним кремом, він займе першу сходинку в списку улюблених десертів.

Склад:

  • Борошно – 75 г,
  • яйця – 3 шт.,
  • цукор – 90 г,
  • ванільний цукор – 10 г,
  • какао-порошок – 2 ст. л.,
  • розпушувач – 8 г,
  • вода – 1 ч. л.,
  • молоко – 250 мл,
  • «Несквік» – 1 ст. л.,
  • маргарин – 1 ст. л.,
  • сухі вершки – 100 г,
  • чорний шоколад – 200 г,
  • вершки – 4 ст. л.,
  • шоколадний пудінг – 125 г.

Приготування

Змішайте борошно, розпушувач, а також 1 ст. л. какао-порошку. Збийте яйця, цукор, ванільний цукор. Додайте окріп. Збивайте до білої піни.

Обережно введіть суху масу в збиту суміш у 2-3 прийоми.

Змастіть форму маргарином. Присипте борошном. Перелийте тісто у форму. Випікайте 25 хв. при 180 °С.

Розігрійте 150 мл молока, не кип’ятіть. Додайте 1 ст. л. розчинного какао «Несквік». Зробіть виделкою кілька проколів у злегка охолодженому бісквіті. Залийте його солодким шоколадним молоком.

Збийте сухі вершки з молоком (100 мл) до стійких піків. Розтопіть 150 г шоколаду на водяній бані. Додайте 3 ст. л. вершків, а після 1 ст. л. какао-порошку і шоколадний пудинг. З’єднайте збиті вершки з шоколадною масою в кілька підходів. Змастіть бісквіт кремом, що вийшов.

Розтопіть 50 г шоколаду і 1 ст. л. вершків. Наповніть шоколадом кулінарний мішок. Намалюйте шоколадною масою на кремі поперечні смужки. Проведіть шпажкою поперек смужок, створюючи гарний візерунок.

Поставте торт у холодильник на 2-3 год.

Передплата онлайн
FacebookTwitterPinterest
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *