Бісквітний рулет із вершковим кремом

Бісквітний рулет із вершковим кремом

Цей бісквітний рулет із вершковим кремом на згущеному молоці може приготувати навіть господиня-початківець і він неодмінно сподобається вам і всім вашим гостям.

Склад:

  • Яйце – 4 шт.,
  • сіль – 1 щіп.,
  • цукор – 100 г,
  • ванілін,
  • олія – 30 г,
  • апельсинова цедра – 50 г,
  • лимонний сік – 30 мл,
  • борошно – 100 г,
  • розпушувач для тіста – 5 г,
  • вершковий сир – 250 г,
  • згущене молоко – 100 г,
  • вершки – 200 г.

Приготування

Відокремте білки від жовтків. Додайте до білків сіль і збийте їх. Поступово введіть цукор, продовжуючи збивати до стійких піків. Додайте жовтки. Збийте. Додайте натерту цедру апельсина і лимонний сік. Перемішайте. Додайте олію та ванілін. Всипте борошно та розпушувач. Перемішайте.

Тісто викладіть на деко, застелене пергаментом. Розрівняйте та відправте в розігріту до 180 °С духовку на 10 хв. Скрутіть бісквіт у трубочку.

У глибокій ємності змішайте вершковий сир та згущене молоко. Збийте їх міксером. Додайте вершки. Знову збийте.

Розгорніть бісквіт. Змастіть його кремом. За допомогою пергаменту скрутіть рулет. Поставте його на годину в холодильник. У якості прикраси використовуйте білий шоколад.

«Уют» №22-26.05.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *