Бісквітний рулет із вершковим кремом

Цей бісквітний рулет із вершковим кремом на згущеному молоці може приготувати навіть господиня-початківець і він неодмінно сподобається вам і всім вашим гостям.
Склад:
- Яйце – 4 шт.,
- сіль – 1 щіп.,
- цукор – 100 г,
- ванілін,
- олія – 30 г,
- апельсинова цедра – 50 г,
- лимонний сік – 30 мл,
- борошно – 100 г,
- розпушувач для тіста – 5 г,
- вершковий сир – 250 г,
- згущене молоко – 100 г,
- вершки – 200 г.
Приготування
Відокремте білки від жовтків. Додайте до білків сіль і збийте їх. Поступово введіть цукор, продовжуючи збивати до стійких піків. Додайте жовтки. Збийте. Додайте натерту цедру апельсина і лимонний сік. Перемішайте. Додайте олію та ванілін. Всипте борошно та розпушувач. Перемішайте.
Тісто викладіть на деко, застелене пергаментом. Розрівняйте та відправте в розігріту до 180 °С духовку на 10 хв. Скрутіть бісквіт у трубочку.
У глибокій ємності змішайте вершковий сир та згущене молоко. Збийте їх міксером. Додайте вершки. Знову збийте.
Розгорніть бісквіт. Змастіть його кремом. За допомогою пергаменту скрутіть рулет. Поставте його на годину в холодильник. У якості прикраси використовуйте білий шоколад.
«Уют» №22-26.05.2022