Борщ зі щавлем

Борщ зі щавлем
Борщ зі щавлем

«Погляд часу» №22-2019

  • Свинячі ребра – 300 г,
  • цибуля – 1 шт.,
  • морква – 1 шт.,
  • щавель – 1 великий пучок,
  • корінь петрушки – 1 шт.,
  • картопля – 2-3 шт.,
  • яйця – 2 шт.,
  • вершкове масло,
  • зелень петрушки,
  • сіль,
  • перець,
  • лавровий лист,
  • сметана.

Ребра вимити, залити 1,5 л води, додати сіль, поставити на вогонь і варити 30 хв. Овочі очистити.

Моркву і корінь петрушки крупно порізати, перекласти у каструлю до м’яса. Варити, приблизно 20 хв., потім додати цибулю, розрізаний навпіл і вздовж соломкою, а також лавровий лист. Коли всі інгредієнти будуть готові, з каструлі дістати корінь петрушки і лавровий лист. Паралельно зварити яйця, охолодити, очистити і крупно порізати. Картоплю порізати і перекласти у каструлю. Щавель ретельно вимити, видалити черешки і дрібно нарізати. Так само дрібно порізати зелень петрушки. Коли картопля буде майже готова, додати у борщ щавель, варити 3-4 хв., а потім кинути у каструлю яйця, петрушку і невеликий шматочок вершкового масла. Прокип’ятити не більше 1 хв. і зняти з вогню. Дати настоятися 10-15 хв., подавати зі сметаною.

Лариса Л., Київська обл.

FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *