Бразильські кошини

Бразильські кошини

Кошин – популярна бразильська страва, яка нагадує куряче стегно, що й і означає в перекладі. Ніжне тісто й соковита начинка, укладені в хрустку скоринку, смачні й гарячими, і холодними. Такі пиріжки ідеально підходять для швидкого перекусу, а також хороші і у вигляді доповнення до гарніру.

Склад:

  • Куряче філе – 2 шт.,
  • курячий бульйон – 60 мл,
  • вершкове масло – 50 г,
  • борошно – 240 г,
  • молоко – 500 мл,
  • цибулина,
  • часник – 2 зубки,
  • яйця – 2 шт.,
  • сіль,
  • перець,
  • панірувальні сухарі.

Приготування:

Наріжте цибулю й обсмажте, додайте дрібно нарізане філе, сіль і перець, видавіть часник. Готуйте 5 хв.

Змішайте молоко, бульйон і масло, доведіть до кипіння, посоліть. Додайте борошно й добре перемішайте. Варіть 2-3 хв., тісто має відставати від стінок. Дайте трохи охолонути, потім ретельно вимішайте тісто.

Зі шматочка тіста сформуйте тонкий корж і в центр викладіть начинку, скріпіть краї у формі груші.

Збийте яйця, занурте в них заготівлі, потім у сухарі і знову в яйця. Смажте у фритюрі до золотистої скоринки.

«УЮТ» №40

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *