Булочки із бринзою

- 3 яйця,
- 0,5 скл. сметани,
- 1 ч. л. соди,
- 0,5 скл. молока,
- 1 пакетик сухих дріжджів,
- 1 ст. л. цукру,
- 1 ч. л. солі,
- 100 г вершкового масла,
- 500-700 г борошна (скільки візьме),
- 350 г бринзи або іншого сиру.
Дріжджі розчинити у воді, додати 1 ч. л. цукру, зачекати, поки підніметься «шапочка». З усіх продуктів (крім начинки) замісити тісто і залишити на 30 хв. Тісто обім’яти, розділити на три частини. Кожну частину розкатати на прямокутник, рясно змастити розтопленим маслом, посипати натертим сиром і скрутити рулетом.
Форму для запікання змастити маслом. Рулет нарізати на шматочки завдовжки 2-3 см (можна 4-5 см) і вертикально (не щільно) викласти у форму. Залишити на 20 хв., змастити яйцем і випікати у розігрітій до 200 °С духовці 30 хв. Вийняти з духовки, скропити водою, накрити рушником і залишити ще на 15 хв.