Булочки «Поросята»

Це звичні для всіх сосиски в тісті, тільки з незвичайною подачею. Такому частуванню будуть раді дорослі й діти.
- Борошно – 400 г,
- молоко – 200 мл,
- яйце, цукор – 60 г,
- маргарин – 30 г,
- сіль,
- сухі дріжджі – 5 г,
- сосиски – 3 шт.
Розпустіть дріжджі в 50 мл теплого молока, додайте 1 ст. л. цукру й 1 ст. л. борошна, перемішайте, накрийте суміш харчовою плівкою й помістіть на 10-15 хв. у тепле місце.
В окремому глибокому посуді з’єднайте 150 мл теплого молока з 30 г цукру, сіллю, яйцем, попередньо розтопленим маргарином і опарою. Усе перемішайте.
Поступово підсипаючи борошно, замісіть тісто. Накрийте посуд із тістом і залиште на 40 хв. у теплому місці.
Зріжте краї сосисок і розділіть кожну на 4 частини. Змастіть руки олією й розділіть готове до випікання тісто на 8 однакових частин. Сформуйте з кожної частини ковбаску і розкачайте її шириною зі шматочок нарізаних сосисок. Помістіть на пласт тіста шматочок сосиски й загорніть його рулетом. Тісто з сосискою розріжте навпіл.
Викладіть отримані рулетики на застелене пергаментом деко. З допомогою котейльної трубочки зробіть у сосисках отвори (ніздрі), із нарізаних країв сосисок зробіть вушка, для очей використайте родзинки або сушену журавлину. Перш ніж відправити страву в духовку, накрийте деко кухонним рушником на 15 хв. Змастіть «поросят» збитим яйцем з 1 ч. л. молока й відправте страву в розігріту до 180 °С духовку на 20 хв.