Буряковий салат «Смачний»

- Буряк – 1 шт.,
- цибуля червона – 1 шт.,
- яблуко (гренні або семеренко) – 1 шт.,
- квасоля консервована (червона) – 1 банка,
- олія соняшникова (нерафінована) – 2 ст. л.,
- зелень – за смаком.
Буряк відварити чи запекти у духовці до готовності. Цибулю нашаткувати півкільцями чи дрібніше (як подобається) і замочити в яблучному оцті (можна взяти звичайний 9 %) на 30 хв.
Відварний буряк нарізати кубиками. Яблуко очистити від насіння і шкірки, нарізати кубиками. Додати до буряка. Консервовану червону квасолю промити кип’яченою водою і додати у салат. Вимочену в оцті цибулю віджати і додати у салат. За смаком посолити і додати улюблену зелень: кріп, петрушку чи кінзу, полити соняшниковою нерафінованою олією (можна будь-якою на ваш смак)! Салат готовий!
Сповіщення: Буряковий квас для відмінного самопочуття | Газета "Уют"