Буряковий салат з волоськими горіхами

Такий салат – це якраз та смачна і красива страва, яка принесе організму неймовірну користь, особливо у холодну пору року! Тому всім рекомендую її приготувати.
Два невеликих варених (а краще запечених) буряки натерти на крупній тертці. Грамів 100 волоських горіхів очистити від шкаралупи. Ядра можна залишити цілими, а можна дрібно потовкти. За бажанням прожарити на чистій і сухій сковороді. Але тут варто врахувати, що смажені горіхи містять більше калорій. Невелику жменю родзинок запарити окропом на 15 хв., після ополоснути і висушити паперовою серветкою. Якщо на ягідках є хвостики, то їх треба прибрати. Все перемішати, заправити салат олією і за бажанням приправити дрібкою солі. Перед уживанням його бажано попередньо охолодити. Подавати такий салат можна як самостійно у вигляді перекусу, так і в компанії з картопляним пюре і м’ясним стейком.
Вікторія Михайлова, м. Дніпро