Часниково-кропове масло

Часниково-кропове масло
Часниково-кропове масло

Це масло я роблю часто, до того воно ароматне і смачне навіть на простому бутерброді! А як добре доповнює смак пельменів, додає родзинку м’яса чи риби. Одним словом, його варто спробувати.

На 100 г вершкового масла беру невеликий пучок молоденького, ніжного кропу і зубчик часнику. Зелень мию і даю обсохнути, відділяю гілочки і подрібнюю з зубчиком часнику. Умішую все це у розм’якшене масло, додаю сіль за смаком і кілька крапель лимонного соку. Формую ковбаску, загортаю у харчову плівку і в холодильник.

Олена Ткаченко, Київська обл.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *