Часникові грінки в духовці

До борщу, солянки і горохового супу часникові грінки підійдуть найкраще. А які бутерброди з ними виходять… М-м-м, просто смакота! Від таких грінок не відмовиться навіть розпещений гість.

Часникові грінки

А весь секрет у вершковому маслі. Саме воно надає шматку багета привабливу шкірку і чарівний колір. Що ж стосується запаху, завдяки маслу він розкривається повністю. Тому ми на 100 % впевнені, що часникові грінки в духовці – кращий варіант для бутербродів.

Склад:

  • Багет – 1 шт.,
  • вершкове масло – 110 г,
  • часник – 6 зуб.,
  • кмин – 20 г,
  • розмарин – 10 г,
  • морська сіль.

Приготування:

Для приготування таких грінок підійде вчорашній багет. Наріжте його скибочками середньої товщини.

Вершкове масло розтопіть у сотейнику. Додайте до нього подрібнений часник, чебрець і розмарин. Варіть на слабкому вогні, помішуючи, поки часник не стане золотистим.

Через 10 хв. дістаньте часник і трави з масла. За допомогою блендера зробіть із них пасту. Посоліть за смаком.

Змастіть пастою скибочки багета, просочіть їх вершковим маслом.

Готуйте грінки в режимі гриль на повній потужності 1-2 хв. Вони повинні мати апетитний золотистий відтінок.

Подавайте грінки до столу гарячими.

«УЮТ» №32-06.08.2020

Читайте також: На сніданок – грінки із сиром

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *