Часникові коржі з зеленню
Часникові коржі стануть хорошим замінником хліба. Незважаючи на простоту, вони виходять неймовірно смачними, гострими і апетитними. Замість кропу можна додати петрушку чи кінзу.
Склад:
- Борошно – 300 г,
- кефір – 120 мл,
- яйця – 2 шт.,
- часник – 5-6 зубків,
- кріп – 1 пучок,
- сіль – 1 ч. л.,
- сода – 0,5 ч. л.
Приготування:
Подрібніть зелень і часник, змішайте з яйцем, кефіром, сіллю й содою, збийте.
До суміші поступово додавайте борошно та замісіть тісто. Розкачайте лист товщиною 0,5 см і виріжте коло за допомогою форми. Коржі обсмажте на олії з двох сторін.
Часникові коржі будут ще смачнішими зі сметаною або сирним соусом.
«УЮТ» №49-2019