Часникові коржі з зеленню

Часникові коржі з зеленню

Часникові коржі стануть хорошим замінником хліба. Незважаючи на простоту, вони виходять неймовірно смачними, гострими і апетитними. Замість кропу можна додати петрушку чи кінзу.

Склад:

  • Борошно – 300 г,
  • кефір – 120 мл,
  • яйця – 2 шт.,
  • часник – 5-6 зубків,
  • кріп – 1 пучок,
  • сіль – 1 ч. л.,
  • сода – 0,5 ч. л.

Приготування:

Подрібніть зелень і часник, змішайте з яйцем, кефіром, сіллю й содою, збийте.

До суміші поступово додавайте борошно та замісіть тісто. Розкачайте лист товщиною 0,5 см і виріжте коло за допомогою форми. Коржі обсмажте на олії з двох сторін.

Часникові коржі будут ще смачнішими зі сметаною або сирним соусом.

«УЮТ» №49-2019

Передплата онлайн
FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *