Чай із шипшини для жіночого здоров’я

Чай із шипшини – натуральний лікарський засіб із мінімумом протипоказань. Його можна застосовувати жінкам при циститові навіть тривалими курсами; також він дозволений у період виношування дитини.

Чай із шипшини

Основна перевага чаю з шипшини – у його м’якій, але ефективній антибактеріальній дії. Засіб бореться тільки з патогенною мікрофлорою, не впливаючи на корисні бактерії. Цілющі властивості цього засобу визнає й офіційна медицина.

Чай із шипшини при циститові сприяє активізації виведення сечі, що важливо для лікування захворювання. А високий уміст вітамінів, особливо вітаміну С, мікроелементів, дубильних речовин дозволяє зміцнити захисні функції організму.

Для приготування чаю не варто використовувати окріп: вода повинна охолонути до 85-90 °С. Це сприяє максимальному збереженню користі плодів.

Чай з шипшиною можна заварити в термосі з вечора і залишити настоюватися на ранок. Для цього візьміть 1 ст. л. висушених плодів шипшини і 1 ч. л. м’яти. Залийте 0,5 л води.

Відцідіть. У період загострення пийте по 150 мл напою 4 рази на день.

«УЮТ»  №38-17.09.2020

Читайте також: Вітамінні рослини

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

1 коментар до “Чай із шипшини для жіночого здоров’я

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *