Чебуреки з грибами та квашеною капустою

Під час посту, можна порадувати себе чебуреками з грибами та квашеною капустою. Дуже смачні, з тонкою хрумкою скоринкою та соковитою начинкою. Просто смакота.

Чебуреки з грибами та квашеною капустою

Склад:

  • 0,5 л води,
  • 700 г борошна,
  • 1 скл. олії,
  • сіль,
  • перець.

Начинка:

  • 300 г грибів,
  • 300 г квашеної капусти,
  • цибулина.

Приготування

У воді розвести сіль, чорний мелений перець, просіяне борошно й замісити тісто.

Розкатати тонкі коржі діаметром близько 20 см. На один бік покласти начинку, накрити другим боком, добре зліпити краї. Наколоти чебуреки виделкою в декількох місцях.

Смажити на олії.

«Погляд часу» №15-08.04.2021

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *