Червона цибуля знизить холестерин

У червоній цибулі міститься велика кількість речовин, які знижують рівень холестерину в крові, запобігаючи тим самим розвитку серцевого нападу.

Червона цибуля

Через 8 тижнів регулярного вживання в їжу червоної цибулі рівень «поганого» холестерину знижується на 20 %.

Червона цибуля – не просто один з продуктів харчування, це справжнє джерело вітамінів і мінералів, а також особливих речовин, які допомагають справлятися з різного роду інфекційними захворюваннями.

Вона є чудовим профілактичним засобом від грипу, нежитю, запалення горла, допомагає під час кашлю.

Зокрема, кашель досить успішно лікує цибулевий сироп: відварити 100-120 г будь-якої дрібно нарізаної цибулі в 250 г води протягом 5-10 хв., процідити. Додати 10 ч. л. цукру і варити на малому вогні до стану сиропу. Приймати 2-6 ч. л. на день.

У разі грипу чи нежитю та з метою профілактики в розпал респіраторно-вірусних захворювань натріть на дрібній тертці цибулину і подихайте подовше над цією кашкою.

Можна також загорнути свіжонатерту цибулю в марлю і вкласти тампони в ніздрі.

У цей період потрібно також побільше їсти цибулі. Щоб убити бактерії в роті, досить пожувати цибулю протягом 3 хв.   

«УЮТ» №32-06.08.2020

Читайте також: 7 причин їсти цибулю: яка користь цибулі для здоров’я?

Передплата онлайн
FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *