Чим корисна слива

Чим корисна слива
Чим корисна слива

Слива позбавить закрепів та збереже зір, крім того, ці плоди розширюють судини і покращують рух крові.

Тим, хто має проблеми з серцем, страждає через анемію чи постійні закрепи, потрібно споживати сливи. Адже вони багаті на калій, який корисний для нирок і серця. Також калій сприяє виведенню з організму зайвих солей і рідини, регулює тиск. Сливи здатні запобігти такій поширеній нині недузі, як тромбоутворення – плоди розширюють судини і покращують рух крові. Корисна слива при гіпертонії, порушенні обміну речовин та ожирінні.

Марія Кравченко з Глобиного страждає від закрепів.

У літньо-осінній період жінка вводить до свого раціону сливи. Каже, завдяки таким смачним природним лікам у цей сезон хронічні закрепи відступають. Щоб кишківник добре працював, жінка щоранку з’їдає по 5-6 слив. Взимку вживає чорнослив.

«Щоб налагодити роботу печінки й очистити організм, варто не лише регулярно їсти сливи, а й пити сливовий сік, причому – обов’язково з м’якоттю. Тоді там міститься пектин, який очищає організм. Вживати сік потрібно двічі на день по склянці до їди. Можна трішки додавати перекип’яченої води, бо після такого концентрованого соку можна відчути нудоту. Сливовий сік із м’якоттю знижує кислотність шлунка і позбавляє від печії. Після такого очищення організму шкіра обличчя стає красивою, чистою», – розповідає пані Марія.

Крім цього, дієтологи рекомендують їсти сливи для збереження зору, бо вони багаті на вітамін А. Сливи виводять «поганий» холестерин з організму, знижують ризик онкологічних захворювань. Також цей плід покращує пам’ять та підвищує потенцію.

FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *