Чипси з макаронів
Чипси з макаронів – хороша альтернатива картопляним, готуються вони досить швидко й не вимагають особливих кулінарних здібностей. Хрустка закуска прекрасно підійде до пива або доповнить перегляд улюбленого фільму.
Склад:
- Макарони – 450 г,
- твердий сир – 50 г,
- італійські трави – 1 ч. л.,
- часниковий порошок – 1 ч. л.,
- олія – 100 мл,
- сіль,
- перець духмяний.
Приготування:
Відваріть макарони в підсоленій воді.
У велику глибоку сковороду налийте 1,5 см олії, добре нагрійте й викладіть частину макаронів в один шар. Обсмажуйте по 2 хв. з кожного боку і перекладіть на паперовий рушник.
Гарячі чипси посипте дрібно натертим сиром і спеціями. Таким же способом приготуйте інші макарони.
Для приготування чипсів використовуйте макарони з твердих сортів і плоскої форми.
Подавати закуску найкраще з кетчупом або часниковим соусом.
«УЮТ» №49-2019