Чипси з макаронів

Чипси з макаронів

Чипси з макаронів – хороша альтернатива картопляним, готуються вони досить швидко й не вимагають особливих кулінарних здібностей. Хрустка закуска прекрасно підійде до пива або доповнить перегляд улюбленого фільму.

Склад:

  • Макарони – 450 г,
  • твердий сир – 50 г,
  • італійські трави – 1 ч. л.,
  • часниковий порошок – 1 ч. л.,
  • олія – 100 мл,
  • сіль,
  • перець духмяний.

Приготування:

Відваріть макарони в підсоленій воді.

У велику глибоку сковороду налийте 1,5 см олії, добре нагрійте й викладіть частину макаронів в один шар. Обсмажуйте по 2 хв. з кожного боку і перекладіть на паперовий рушник.

Гарячі чипси посипте дрібно натертим сиром і спеціями. Таким же способом приготуйте інші макарони.

Для приготування чипсів використовуйте макарони з твердих сортів і плоскої форми.

Подавати закуску найкраще з кетчупом або часниковим соусом.

«УЮТ» №49-2019

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *