Цибулевий пиріг на сковороді
Цей рецепт – справжня знахідка. На нього варто звернути увагу й тим, хто цибулю не переносить ні в якому вигляді. Будете приємно здивовані! У процесі приготування цибуля карамелізується, набуває солодкувату пікантність. Зникає також і властивий цибулі стійкий аромат.
Пиріг готується швидко і просто: ідеальний рецепт, коли не вистачає часу.
Склад:
- Цибуля – 3 шт.,
- олія – 4 ст. л.,
- яйця – 2 шт.,
- молоко – 200 мл,
- сметана – 2 ст. л.,
- сода – 0,5 ч. л.,
- борошно – 200 г,
- цукор – 1 ч. л.,
- перець.
Приготування:
Нарізану півкільцями цибулю підсмажте на добре розігрітій сковороді з додаванням олії, перцю й цукру. Перекладіть начинку в миску.
Приготуйте тісто. Яйця збийте з сіллю, молоком і сметаною. Додайте просіяне з содою борошно, перемішайте.
На нагріту сковороду вилийте половину тіста. Викладіть і рівномірно розподіліть начинку, залийте тістом.
Готуйте під кришкою на помірному вогні, поки поверхня тіста не схопиться. Накрийте пиріг тарілкою, переверніть, а потім поставте на сковороду рум’яною стороною вгору. Смажте ще 10 хв.
«УЮТ» №14-2019
Сповіщення: Пиріг із зеленою цибулею | Газета "Уют"