Цибулевий пиріг на сковороді

Цей рецепт – справжня знахідка. На нього варто звернути увагу й тим, хто цибулю не переносить ні в якому вигляді. Будете приємно здивовані! У процесі приготування цибуля карамелізується, набуває солодкувату пікантність. Зникає також і властивий цибулі стійкий аромат.
Пиріг готується швидко і просто: ідеальний рецепт, коли не вистачає часу.

Цибулевий пиріг на сковороді

Склад:

  • Цибуля – 3 шт.,
  • олія – 4 ст. л.,
  • яйця – 2 шт.,
  • молоко – 200 мл,
  • сметана – 2 ст. л.,
  • сода – 0,5 ч. л.,
  • борошно – 200 г,
  • цукор – 1 ч. л.,
  • перець.

Приготування:

Нарізану півкільцями цибулю підсмажте на добре розігрітій сковороді з додаванням олії, перцю й цукру. Перекладіть начинку в миску.

Приготуйте тісто. Яйця збийте з сіллю, молоком і сметаною. Додайте просіяне з содою борошно, перемішайте.

На нагріту сковороду вилийте половину тіста. Викладіть і рівномірно розподіліть начинку, залийте тістом.

Готуйте під кришкою на помірному вогні, поки поверхня тіста не схопиться. Накрийте пиріг тарілкою, переверніть, а потім поставте на сковороду рум’яною стороною вгору. Смажте ще 10 хв.

«УЮТ» №14-2019

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

1 коментар до “Цибулевий пиріг на сковороді

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *