Cолоний штрудель

Ми звикли до солоденької здоби. Адже її начинки: джеми, яблука, груші та інше – десертні варіанти. Але сьогодні ми пропонуємо вам приготувати солоний варіант. Випічка смачна і гаряча, і холодна.
- Шпинат – 400 г,
- вершки – 3 ст. л.,
- томатна паста – 4 ст. л.,
- сир – 150 г,
- листкове тісто – 400 г,
- крабові палички – 15 шт.,
- яйце,
- кунжут – 50 г,
- оливкова олія.
Шпинат трохи припустіть на середньому вогні, посоліть і поперчіть. Коли шпинат пустить сік, додайте вершки і через хвилину зніміть із вогню.
На чистий кухонний рушник, посипаний борошном, викладіть листкове тісто. Розкачайте його в тонкий пласт. Змастіть томатною пастою, потім викладіть шпинат із вершками, після – сир і останніми викладіть крабові палички. Загорніть тісто з начинкою в рулет за допомогою кухонного рушника.
Підготовлений штрудель перекладіть (шовчиком вниз) на деко, застелене пергаментом. Поставте його в духовку, розігріту до 180 °С, на 30 хв. За 5 хв. до готовності дістаньте випічку і змастіть її збитим яйцем, а зверху посипте кунжутом.
Сповіщення: Тісто для штруделя | Газета "Уют"