Цукерки «Баунті»

Цукерки «Баунті»Щоб отримати незабутні відчуття, зовсім не обов’язково такі цукерки купувати. Адже приготувати їх можна за дві секунди і вдома!

Кокосовий смак і аромат какао допоможуть подумки перенестися на райські острови.

Молочний шоколад – 200 г, кокосова стружка – 3 скл., згущене молоко – 1 скл.

Кокосову стружку змішайте зі згущеним молоком. Змоченими у воді руками відокремте ту кількість маси, яка потрібна для формування бруска. Готовий виріб викладіть на блюдо. Цю маніпуляцію виконайте з рештою маси. Вироби покладіть у морозильну камеру на 20 хв.

На водяній бані розтопіть шоколад, потім кожен кокосовий брусочок за допомогою виделки занурте в шоколад і покладіть назад на блюдо. Поставте цукерки в холодильник для застигання глазурі. 20 хв. – і найсмачніші домашні цукерки готові!

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber