Цукор – помічник

Секрети цукру
Цукор – помічник

Цукорне тільки солодощі, але й прекрасний засіб для усунення неприємних запахів, наприклад мяса чи риби.

• Перед тим як запанірувати свинячу відбивну для смаження, злегка посипте її цукром. Свинина матиме запах вершкового масла, навіть якщо смажилася на олії.

• Цукор стане в нагоді, якщо пересолили якусь страву. Тут головне – не пересолодити, достатньо половини чайної ложки.

• Цукор дуже впливає на смак солянки й овочів для вінегрету. Тут його потрібно додати два рази по 0,5 ч. л.: при варінні овочів і безпосередньо у сам вінегрет.

• Щоб отримати рум’яну кірку в пирогу, потрібно змочити верх пирога фруктовим соком і посипати цукровим піском, тоді він зарум’яниться швидше.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *