Дачний суп

«УЮТ» №25-2019
Це крем-суп із молодих овочів, які без проблем можна знайти на городі. Завдяки тому, що страва готується на м’ясному бульйоні, воно дуже ситне і прекрасно підходить для обіду. Не скупіться додати побільше зелені й зубок часнику. Пікантний суп скоро стане вашою улюбленою першою стравою!
- Куряче м’ясо,
- вода – 2 л,
- картопля – 4 шт.,
- цибулина,
- морквина,
- кабачок – 1 шт.,
- олія – 1 ст. л.,
- вершкове масло – 1 ст. л.,
- петрушка – 15 г,
- вершковий сир – 100 г,
- лавровий лист – 1 шт.,
- куркума – 1 дрібка,
- сіль.
Приготуйте курячий бульйон. Перед заправкою самого супу витягніть м’ясо з бульйону й порвіть його на волокна.
Наріжте крупно картоплю, додайте в бульйон і варіть 5-10 хв. Крупно наріжте кабачок, додайте його в бульйон і варіть до готовності.
Наріжте й обсмажте цибулю та моркву. Додайте до овочів щіпку куркуми. Засмажку відправте в суп.
Збийте зварені овочі блендером, додайте в суп вершковий сир і розмішайте. Наостанок додайте м’ясо, лавровий лист і зелень петрушки. Дайте настоятися 10 хв.