Дачний суп

Дачний суп
Дачний суп

«УЮТ» №25-2019

Це крем-суп із молодих овочів, які без проблем можна знайти на городі. Завдяки тому, що страва готується на м’ясному бульйоні, воно дуже ситне і прекрасно підходить для обіду. Не скупіться додати побільше зелені й зубок часнику. Пікантний суп скоро стане вашою улюбленою першою стравою!

  • Куряче м’ясо,
  • вода – 2 л,
  • картопля – 4 шт.,
  • цибулина,
  • морквина,
  • кабачок – 1 шт.,
  • олія – 1 ст. л.,
  • вершкове масло – 1 ст. л.,
  • петрушка – 15 г,
  • вершковий сир – 100 г,
  • лавровий лист – 1 шт.,
  • куркума – 1 дрібка,
  • сіль.

Приготуйте курячий бульйон. Перед заправкою самого супу витягніть м’ясо з бульйону й порвіть його на волокна.

Наріжте крупно картоплю, додайте в бульйон і варіть 5-10 хв. Крупно наріжте кабачок, додайте його в бульйон і варіть до готовності.

Наріжте й обсмажте цибулю та моркву. Додайте до овочів щіпку куркуми. Засмажку відправте в суп.

Збийте зварені овочі блендером, додайте в суп вершковий сир і розмішайте. Наостанок додайте м’ясо, лавровий лист і зелень петрушки. Дайте настоятися 10 хв.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *