Для краси і здоров’я

 Вода Сассі
Для краси і здоров’я

«Погляд часу» №17-2019

Вода Сассі, названа так на честь Синтії Сасс, дієтолога зі світовим ім’ям, яка і запропонувала цей чудовий рецепт. Усім бажаючим скинути кілька зайвих кілограмів і просто поліпшити стан свого організму присвячується рецепт цієї диво-водички.

Для приготування знадобиться:

  • середніх розмірів лимон і огірок;
  • свіжа м’ята;
  • корінь імбиру;
  • очищена вода.

1. Воду Сассі варто зробити звечора, тому що, по суті, це холодний настій, і йому потрібен час, щоб усі продукти віддали свої корисні речовини у воду. Насамперед добре вимити інгредієнти: лимон, огірочок, імбир і м’яту. Краще навіть промити все під гарячою водою і/або зі спеціальним засобом (є такий, яким можна мити овочі). Чистити огірок і лимон ми не будемо, тому так важливо ретельно помити.

2. Тепер можна приступити до нарізки. Огірок і лимон потрібно нарізати тонкими, наскільки це вийде, кружечками. Від кореня імбиру відрізати шматочок сантиметр-два у довжину, очистити його від шкірки і натерти на тертці. Можна спробувати дрібно порізати, але краще все ж скористатися терткою. Готової імбирної кашки повинна вийти чайна ложка з гіркою. М’яти потрібно взяти 10-15 листочків.

3. Усі підготовлені інгредієнти закладаємо в ємність об’ємом два літри. Це може бути банка, пляшка з широкою шийкою, хоч каструля. Залити все прохолодною фільтрованою водою і відправити настоюватися у холодильник на всю ніч.

4. Усі 2 л потрібно випити протягом дня. Зробити це не складно, водичка виходить дуже смачною, злегка кисленькою й освіжаючою. І так протягом тижня. Непогано б починати день зі склянки води Сассі на голодний шлунок. Імбир благотворно впливає на кишківник і допомагає запустити його роботу. Вода Сассі допомагає позбутися від набряклості, виводить токсини з організму, покращує роботу шлунково-кишкового тракту. Також така вода підвищує тонус, має знеболюючу дію, стимулює роботу внутрішніх органів людини, знижує рівень холестерину у крові. Такий коктейль надає заспокійливу дію.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *