Домашні роли

Як начинку ви можете використовувати все, що душа забажає. Ми рекомендуємо зупинитися на двох варіантах. Перший є ароматною масою з подрібнених крабових паличок і майонезу. Другий варіант передбачає використання креветок та маринованого імбиру.

Домашні роли

Склад:

  • Рис – 300 г,
  • лист норі – 3 шт.,
  • вода – 680 мл,
  • оцет – 45 мл,
  • крабові палички – 400 г,
  • майонез – 2 ст. л.,
  • вершковий сир – 300 г,
  • олія – 500 мл,
  • сіль – 1 ч. л.,
  • борошно – 7 ст. л.,
  • панірувальні сухарі – 200 г.

Приготування

Промийте круглозернистий рис під проточною водою. Всипте в каструлю з товстим дном і залийте 330 мл води. Поставте його на великий вогонь. Після закипання зменште вогонь до мінімального. Варіть під кришкою 15 хв.

Приберіть крупу з плити. Влийте в неї оцет. Перемішайте. Залишіть рис до повного охолодження.

Приготуйте начинку. Дрібно наріжте крабові палички. Додайте до них майонез. Перемішайте.

Оберніть циновку харчовою плівкою, а потім змастіть її олією. Помістіть лист норі шорсткою стороною догори. Викладіть рис. Потім розподіліть по всій поверхні третину від загальної кількості вершкового сиру. Покладіть зверху крабову начинку. Скрутіть рол, змочуючи частину листа норі, водою.

Влийте у глибоку ємність 350 мл холодної води. Додайте сіль та борошно. Занурте в готову суміш спершу край, а потім і весь рол. Ретельно обваляйте його в панірувальних сухарях великого помелу.

У киплячій олії обсмажте роли протягом 0,5 хв. до золотистості.

Презентуйте теплі роли з маринованим імбиром, соєвим соусом та васабі.

«Уют» №11-16.03.2023

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *