Домашні цукерки “Рафаелло”

Простий рецепт, як в домашніх умовах зробити смачні цукерки “Рафаелло”.

Домашні цукерки "Рафаелло"

Склад:

  • Згущене молоко – 3 ст. л.,
  • маскарпоне – 150 г,
  • мигдаль – 50 г,
  • вершки – 40 мл,
  • кокосова стружка – 100 г,
  • вафельні кульки – 40 шт.,
  • білий шоколад – 160 г.

Приготування

У глибоку ємність викладаємо маскарпоне. Збиваємо його міксером, щоб вийшла пишна маса.

Готуємо водяну баню. У залізній мисці розтоплюємо 50 г шоколаду. Додаємо 2 ч. л. вершків, охолоджуємо суміш, після чого додаємо до неї розтоплений шоколад. Усі інгредієнти збиваємо до однорідної консистенції. Готовий крем ставимо в холодильник на 50-60 хв.

Коли крем охолоне, рівномірно розподіляємо його по вафельних кульках. У 20 заготовок помістіть один очищений горіх. Із вафельних половинок формуємо кульки, всередині яких розташований мигдаль.

Тепер можна закінчувати приготування цукерок, слідуючи простим правилам. Той шоколад, який у вас залишився, розтоплюємо на водяній бані. Вводимо вершки, але робити це потрібно поступово. У вас вийде маса, консистенція якої в’язка. У неї занурюємо вафельні кульки, щоб вона покрила їх поверхню. Після цього відразу ж обвалюємо цукерки в кокосовій стружці. Потім викладаємо цукерки в морозильну камеру на 1 год.

Перш ніж пригощати, дайте цукерці нагрітися при кімнатній температурі.

«Уют» №9-2.03.2023

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *