Домашня буженина з імбиром і гірчицею

Домашня буженина запечена в фользі краща за будь-які ковбаси і підійде хоч для ситної вечері, хоч для приголомшливого бутерброда зі свіжим хрустким хлібцем. А після охолодження в холодильнику таке м’ясо стає особливо смачним. Готувати буженину дуже легко і просто. 

Купуючи м’ясо для буженини, перевагу віддавайте домашній свинині.

Домашня буженина з імбиром і гірчицею

Склад:

  • Свинина – 1 кг,
  • олія – 3 ст. л.,
  • маринований імбир – 3 ст. л.,
  • часник – 3 зуб.,
  • гірчиця – 1 ст. л.,
  • сіль,
  • перець.

Приготування

Свинячу м’якоть гарненько натріть сіллю. За смаком посипте шматок чорним меленим перцем.

Часник наріжте тонкими пластинами. Ножем зробіть проколи в м’якоті. Начиніть їх часником.

В окремій піалці змішайте олію з гірчицею. Цим маринадом ретельно змастіть свинячу м’якоть. Зверху викладіть тонко нарізаний маринований імбир. Замотайте заготовку в пару шарів фольги.

Поставте м’ясо в холодильник на ніч.

Вранці відправте його в розігріту до 190 °С духовку на 80 хв. Потім зніміть фольгу, запікайте ще 15 хв.

Подавайте його в якості нарізки або основної страви у центр столу.

 «Уют» №1-01.01.2021

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *