Домашній цибульний суп

Домашній цибульний суп
Домашній цибульний суп

Напевно, ви неодноразово чули про легендарний французький цибулевий суп. Шедевральний рецепт цибулевого супу передають із покоління в покоління й німецькі господині. Відмітна риса такого частування – гострі нотки й присутність варено-копчених ковбасок. Німці зазвичай насолоджуються таким супом разом із келихом охолодженого пива.

  • Цибулина, часник – 4 зубки,
  • вершкове масло – 40 г,
  • борошно – 2 ст. л.,
  • помідори – 850 г,
  • квасоля – 600 г,
  • яловичий бульйон – 2 л,
  • орегано – 1 ч. л.,
  • ковбаски – 500 г,
  • йогурт – 150 г,
  • сметана – 150 г,
  • сіль,
  • чорний мелений перець.

Цибулю подрібніть, а часник пропустіть через прес. Обсмажте в каструлі на вершковому маслі до прозорості цибулю, додайте часник і, постійно помішуючи вміст каструлі, всипте борошно.

Додайте в сковороду нарізані помідори з соком, свіжозаморожену квасолю, улийте бульйон, гарненько все перемішайте й доведіть до кипіння.

Зменшіть вогонь, усипте орегано, накрийте каструлю кришкою і тушкуйте інгредієнти протягом 20 хв. Варено-копчені ковбаски наріжте шматочками товщиною приблизно 1-2 см.

У глибокому посуді змішайте йогурт зі сметаною, додайте сіль, чорний мелений перець. Змішайте отриманий соус із ковбасками й бульйоном. Гарненько все перемішайте.

Подавайте страву теплою зі скибочками свіжого житнього хліба.

FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *