Домашня ковбаса з сиром

Дуже простий рецепт домашньої ковбаси з сиром. Сказати, що вона ідеальна, – нічого не сказати. Обов’язково приготуйте й ніколи не пошкодуєте про це рішення!

Домашня ковбаса з сиром

Склад:

  • Куряче філе – 500 г,
  • свинина – 250 г,
  • твердий сир – 100 г,
  • цибулина,
  • часник – 1 зубок,
  • желатин – 10 г,
  • мускатний горіх – 1 дрібка,
  • паприка – 1 ч. л.,
  • чорний перець,
  • сіль.

Приготування

Куряче філе наріжте шматочками й за допомогою блендера подрібніть у фарш.

Свинину дрібно наріжте. Цибулю й часник подрібніть і змішайте з м’ясом. Додайте до фаршу нарізаний кубиками сир, спеції й желатин. Усе ретельно перемішайте.

Фарш частинами викладіть на харчову плівку і загорніть так щільно, щоб усередині не залишилося повітря. Сформуйте ковбаску і зав’яжіть міцно краї. Ковбасу покладіть в пароварку або киплячу воду і варіть до готовності – процес займає приблизно одну годину. Готові ковбаски відразу вийміть з окропу і покладіть у холодну воду, а потім поставте на 2 год. в холодильник.

Перед подачею на стіл зніміть із них плівку й наріжте зручним для вас способом. Домашнюю ковбасу з сиром можна використовувати для приготування бутербродів, а також як інгредієнт для салатів і запіканок.

«УЮТ» №21-2019

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

1 коментар до “Домашня ковбаса з сиром

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *