Домашня ковбаса з сиром
Дуже простий рецепт домашньої ковбаси з сиром. Сказати, що вона ідеальна, – нічого не сказати. Обов’язково приготуйте й ніколи не пошкодуєте про це рішення!
Склад:
- Куряче філе – 500 г,
- свинина – 250 г,
- твердий сир – 100 г,
- цибулина,
- часник – 1 зубок,
- желатин – 10 г,
- мускатний горіх – 1 дрібка,
- паприка – 1 ч. л.,
- чорний перець,
- сіль.
Приготування
Куряче філе наріжте шматочками й за допомогою блендера подрібніть у фарш.
Свинину дрібно наріжте. Цибулю й часник подрібніть і змішайте з м’ясом. Додайте до фаршу нарізаний кубиками сир, спеції й желатин. Усе ретельно перемішайте.
Фарш частинами викладіть на харчову плівку і загорніть так щільно, щоб усередині не залишилося повітря. Сформуйте ковбаску і зав’яжіть міцно краї. Ковбасу покладіть в пароварку або киплячу воду і варіть до готовності – процес займає приблизно одну годину. Готові ковбаски відразу вийміть з окропу і покладіть у холодну воду, а потім поставте на 2 год. в холодильник.
Перед подачею на стіл зніміть із них плівку й наріжте зручним для вас способом. Домашнюю ковбасу з сиром можна використовувати для приготування бутербродів, а також як інгредієнт для салатів і запіканок.
«УЮТ» №21-2019
Сповіщення: Ковбаса з окрошки | Газета "Уют"