Домашня ковбаска з … картоплею

Домашня ковбаска з картоплею
Домашня ковбаска з … картоплею
  • Картопля – 2 кг,
  • підчеревина – 1 кг,
  • шампіньйони – 500 г,
  • борошно – 0,4 скл.,
  • цибуля – 6-7 шт.,
  • часник – 3 головки,
  • олія,
  • сіль,
  • чорний мелений перець, інші спеції (мелений лавровий лист, мелений коріандр і мускатний горіх) – за смаком,
  • свинячі кишки.

Підчеревину, цибулю і часник пропустити через м’ясорубку. Картоплю почистити, помити і нарізати дрібними кубиками. Гриби нарізати кубиками й обсмажити на олії. Змішати м’ясо з картоплею і грибами, додати сіль, перець, спеції, борошно і добре вимішати руками. Дати трохи постояти.

Кишки добре помити із сіллю та содою. За допомогою м’ясорубки та спеціальної насадки начинити їх підготовленим фаршем, розділяючи на невеликі ковбаски.

Деко змастити олією, застелити пергаментом. Викласти ковбаски, проколоти їх зубочисткою. Поставити у трохи розігріту духовку, запікати за температури 180 °С приблизно годину. Про готовність страви свідчитиме рум’яна шкірочка.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *