Домашний плавлений сир з грибами

Домашний плавлений сир з грибами

Плавлений сир можна приготувати в домашніх умовах. Дуже смачний, натуральний і корисний продукт. Готується досить швидко і легко. Рецепт надзвичайно простий.

Склад:

  • Домашній сир – 250 г,
  • яйце,
  • густа сметана – 2 ст. л.,
  • печериці – 150 г,
  • сіль і сода – по 0,5 ч. л.,
  • олія,
  • зелень.

Приготування:

Сир змішайте з яйцем. Додайте сметану, сіль, соду. Добре збийте. Поставте суміш на водяну баню і варіть, помішуючи, протягом 7-10 хв. (до однорідності).

Гриби наріжте на дрібні шматочки й обсмажте на олії. У сирну суміш додайте гриби та подрібнену зелень. Добре перемішайте.

Розлийте масу у неглибокі формочки, дайте охолонути і поставте на кілька годин у холодильник.

 «Погляд часу» №11-12.03.2020

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *