Домашний плавлений сир з грибами
Плавлений сир можна приготувати в домашніх умовах. Дуже смачний, натуральний і корисний продукт. Готується досить швидко і легко. Рецепт надзвичайно простий.
Склад:
- Домашній сир – 250 г,
- яйце,
- густа сметана – 2 ст. л.,
- печериці – 150 г,
- сіль і сода – по 0,5 ч. л.,
- олія,
- зелень.
Приготування:
Сир змішайте з яйцем. Додайте сметану, сіль, соду. Добре збийте. Поставте суміш на водяну баню і варіть, помішуючи, протягом 7-10 хв. (до однорідності).
Гриби наріжте на дрібні шматочки й обсмажте на олії. У сирну суміш додайте гриби та подрібнену зелень. Добре перемішайте.
Розлийте масу у неглибокі формочки, дайте охолонути і поставте на кілька годин у холодильник.
«Погляд часу» №11-12.03.2020