Джем із моркви

Джем із моркви
Джем із моркви

Склад:

  • 0,5 кг моркви,
  • 0,4 кг цукру,
  • сік половини апельсина,
  • сік лимона,
  • цедра лимона,
  • цедра половини апельсина,
  • 1 паличка кориці,
  • гвоздика й мускатний горіх за смаком.

Моркву подрібнити в блендері або на дрібній тертці, щоб вийшла рівномірна маса. Додати цукор, улити сік апельсина й лимона, спеції загорнути в марлю, опустити в сотейник із морквою і поставити в холодильник на ніч.

Уранці додати в моркву цедру лимона й апельсина, усе перемішати і поставити варитися, спочатку на великий вогонь, після закипання зменшити до мінімуму.

Варити до карамельного стану й розкласти по банках.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterest
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *