Фальшиві сосиски

Додавання розмоченого в молоці хліба та цибулі в котлети робить їх смак ніжнішим, а кількість порцій збільшується при використанні тієї ж кількості м’ясного фаршу. Для когось може стати приємним сюрпризом те, що подібний трюк можна зробити і з сосисками.
- 3 сардельки,
- 250 г моркви,
- 2 яйця,
- 1 цибулина,
- 2 ст. л. пшеничного борошна,
- 50 г панірувальних сухарів,
- чорний мелений перець,
- сіль – за смаком.
Пропустіть через м’ясорубку варену моркву, сардельки та цибулю. Перемішайте, додайте яйця, сіль і перець, знову перемешайте. Із суміші сформуйте сосиски і обваляйте їх у панірувальних сухарях. Смажте їх до готовності (від сили хвилин 5) і подавайте з улюбленими соусами. Приготувавши сардельки таким способом, ви подвоїте їх кількість. Морква – не єдиний інгредієнт, яким можна розбавити фарш з сосисок. Буряк і тушкована капуста нічим їй не поступаються. Сіль і перець – мінімальна кількість спецій, необхідних для гармонійного смаку, але якщо ви додасте кінзу, коріандр, червоний перець або часник, він тільки покращиться.