Фальшиві сосиски

Фальшиві сосиски
Фальшиві сосиски

Додавання розмоченого в молоці хліба та цибулі в котлети робить їх смак ніжнішим, а кількість порцій збільшується при використанні тієї ж кількості м’ясного фаршу. Для когось може стати приємним сюрпризом те, що подібний трюк можна зробити і з сосисками.

  • 3 сардельки,
  • 250 г моркви,
  • 2 яйця,
  • 1 цибулина,
  • 2 ст. л. пшеничного борошна,
  • 50 г панірувальних сухарів,
  • чорний мелений перець,
  • сіль – за смаком.

Пропустіть через м’ясорубку варену моркву, сардельки та цибулю. Перемішайте, додайте яйця, сіль і перець, знову перемешайте. Із суміші сформуйте сосиски і обваляйте їх у панірувальних сухарях. Смажте їх до готовності (від сили хвилин 5) і подавайте з улюбленими соусами. Приготувавши сардельки таким способом, ви подвоїте їх кількість. Морква – не єдиний інгредієнт, яким можна розбавити фарш з сосисок. Буряк і тушкована капуста нічим їй не поступаються. Сіль і перець – мінімальна кількість спецій, необхідних для гармонійного смаку, але якщо ви додасте кінзу, коріандр, червоний перець або часник, він тільки покращиться.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *