Фаршировані кальмари

Фаршировані кальмари

Навіть фаршировані кальмари готуються миттєво, варто лише заздалегідь подбати про начинку. Зупиніть свій вибір на рисі з обсмаженим беконом.

Кальмари – 4 шт.,
рис – 1 скл.,
бекон – 50 г,
консервовані помідори – 300 г,
цибулина,
перець чилі – 1 шт.,
часник – 2 зубки,
петрушка,
вершкове масло – 2 ст. л.,
біле сухе вино – 125 мл,
олія – 2-3 ст. л,
чорний мелений перець, сіль

Наріжте бекон невеликими шматочками і обсмажте на олії до появи рум’яної скоринки. Потім додайте нарізані цибулю і перець чилі, подрібнений часник і вершкове масло.

Відваріть рис, змішайте з обсмаженим беконом і дрібно нарізаною петрушкою, посоліть.

Подготовлені кальмари начиніть рисом, сколіть краї зубочистками. Розігрійте олію в сковороді, швидко підрум’яньте кальмари з усіх боків протягом 3-4 хв. Потім перекладіть їх в іншу сковороду, влийте вино, додайте нарізані консервовані помідори, сіль і перець. Тушкуйте протягом 1-2 хв. і відразу ж зніміть із вогню.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber