Фаршировані великодні яйця

Фаршировані великодні яйця

Червона риба у поєднанні з сирним смаком, приправлена перцем, порадує своєю вишуканістю.

  • Яйця – 6 шт.,
  • філе червоної риби – 200 г,
  • червона ікра – 2 ч. л.,
  • плавлений сир – 100 г,
  • вершкове масло – 30 г,
  • лимонний сік – 1 ст. л.,
  • листя салату,
  • щіпка меленої паприки,
  • сіль, перець за смаком.

Щойно зварені яйця викладіть у холодну воду. Потім очистіть від шкаралупи, розріжте вздовж навпіл і дістаньте жовтки.

Рибу і червону ікру подрібніть у блендері, додайте яєчні жовтки, розм’якшене вершкове масло, лимонний сік і знову збийте до консистенції мусу.

За допомогою кулінарного шприца наповніть рибною начинкою половинки яєць.

Викладіть фаршировані яйця на листя салату і посипте паприкою, як показано на фотографії. Великодня страва готова.

FacebookTwitterPinterest