Фаршировані яблучка

Фаршировані яблчука – чудовий десерт! Його люблять однаково і дорослі, і діти, дівчатам та жінкам такі десерти допомагають підтримувати себе у чудовій формі, а дієтологи пропонують їх, як здорову та корисну їжу.

Молодильні яблучка

Склад:

  • Рис – 1 скл.,
  • яблука – 4 шт.,
  • мед – 4 ст. л.,
  • суміш із смажених горіхів та сухофруктів (родзинки, цукати та горіхи на вибір: мигдаль, кеш’ю, фундук, волоські) – 200 г,
  • цукрова пудра – 1 ст. л.,
  • гвоздика – 4 шт.,
  • кориця мелена.

Приготування

Рис відварити до готовності. Яблука промити, зрізати верхню частину так, щоб вийшла кришечка, й обережно видалити серцевину, м’якоть нарізати шматочками.

Готуємо начинку: з’єднати рис, м’якоть яблук, мед і додати горіхи з сухофруктами, мелену корицю за смаком.

Заповнити яблука рисовою масою: покласти 1-2 ст. л. суміші, потім гвоздику та заповнити яблуко доверху.

Деко необхідно застелити папером для випічки (або фольгою), щоб яблучний сік не пригорів на ньому. Накрити яблука кришками і поставити в розігріту до 180 °С духовку. Запікати протягом 25-30 хв.

Перед подачею посипати запечені яблука цукровою пудрою.

«Погляд часу» №10-11.16.03.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *