Фаршировані яблучка
Фаршировані яблчука – чудовий десерт! Його люблять однаково і дорослі, і діти, дівчатам та жінкам такі десерти допомагають підтримувати себе у чудовій формі, а дієтологи пропонують їх, як здорову та корисну їжу.

Склад:
- Рис – 1 скл.,
- яблука – 4 шт.,
- мед – 4 ст. л.,
- суміш із смажених горіхів та сухофруктів (родзинки, цукати та горіхи на вибір: мигдаль, кеш’ю, фундук, волоські) – 200 г,
- цукрова пудра – 1 ст. л.,
- гвоздика – 4 шт.,
- кориця мелена.
Приготування
Рис відварити до готовності. Яблука промити, зрізати верхню частину так, щоб вийшла кришечка, й обережно видалити серцевину, м’якоть нарізати шматочками.
Готуємо начинку: з’єднати рис, м’якоть яблук, мед і додати горіхи з сухофруктами, мелену корицю за смаком.
Заповнити яблука рисовою масою: покласти 1-2 ст. л. суміші, потім гвоздику та заповнити яблуко доверху.
Деко необхідно застелити папером для випічки (або фольгою), щоб яблучний сік не пригорів на ньому. Накрити яблука кришками і поставити в розігріту до 180 °С духовку. Запікати протягом 25-30 хв.
Перед подачею посипати запечені яблука цукровою пудрою.
«Погляд часу» №10-11.16.03.2022