Фаршировані помідори по-корейськи

Фаршировані помідори по-корейськи одна з улюблених нами осінніх закусок, яка прекрасно підходить як для буднів так і для святкового столу. Смак у помідорів виходить відмінний, не надто гострий і приготувати їх досить просто і швидко.

Фаршировані томати по-корейськи

Інгредієнти:

  • помідори – 1 кг;
  • цибуля зелена – 100 г;
  • часник – 20 г;
  • перець червоний сушений, пластівцями – 5 ч. л.;
  • соус соєвий – 3 ст. л.;
  • цукор – 1 ст. л.

Приготування

Приготувати начинку для фаршированих томатів по-корейськи. Для цього наріжте зелену цибулю і часник.

Викладіть цибулю і часник у миску, перемішайте з цукром, соєвим соусом і червоним перцем.

Виріжте плодоніжки у помідорів і надріжте їх на 4 частини, не розрізаючи повністю.

Начиніть помідори начинкою.

Укладіть фаршировані помідори в контейнер і залиште на 24 год. при кімнатній температурі. Потім поставте помідори у холодильник.

«Уют» №29 -15.07.2021

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *