Фінський салат з оселедцем і буряком
Фінський салат – це суміш наших вінегрету й оселедця під шубою, приправлена кислими зеленими яблуками. Цей інгредієнт вдало поєднується з іншими продуктами. Щоб перевірити, обов’язково спробуйте.

Склад:
- Оселедець – 250 г,
- буряк – 250 г,
- картопля – 300 г,
- яйця – 4 шт.,
- морква – 150 г,
- червона цибуля – 80 г,
- огірки солоні – 150 г,
- яблука – 200 г,
- майонез – 100 г,
- сіль,
- перець,
- зелена цибуля.
Приготування
Відваріть буряк, картоплю, яйця і моркву. Наріжте їх кубиками середнього розміру.
Очищене філе оселедця наріжте невеликими кубиками і відправте до решти інгредіентів. Подрібніть цибулю, наріжте солоні огірки й очищені яблука.
Додайте ці продукти у салатницю.
Перш, ніж солити, спробуйте салат. Справа у тому, що там уже є солоні огірки і риба. Тому сіль може і зовсім не знадобитися.
Посоліть і поперчіть салат за смаком, заправте майонезом і перемішайте. Зверху посипте нарізаною зеленою цибулею.
Смак фінського салату з оселедцем буде виразним, хоча інгредієнти використовуються найпростіші.
«УЮТ» №47-19.11.2020