Фінський салат з оселедцем і буряком

Фінський салат – це суміш наших вінегрету й оселедця під шубою, приправлена кислими зеленими яблуками. Цей інгредієнт вдало поєднується з іншими продуктами. Щоб перевірити, обов’язково спробуйте.

Фінський салат з оселедцем і буряком

Склад:

  • Оселедець – 250 г,
  • буряк – 250 г,
  • картопля – 300 г,
  • яйця – 4 шт.,
  • морква – 150 г,
  • червона цибуля – 80 г,
  • огірки солоні – 150 г,
  • яблука – 200 г,
  • майонез – 100 г,
  • сіль,
  • перець,
  • зелена цибуля.

Приготування

Відваріть буряк, картоплю, яйця і моркву. Наріжте їх кубиками середнього розміру.

Очищене філе оселедця наріжте невеликими кубиками і відправте до решти інгредіентів. Подрібніть цибулю, наріжте солоні огірки й очищені яблука.

Додайте ці продукти у салатницю.

Перш, ніж солити, спробуйте салат. Справа у тому, що там уже є солоні огірки і риба. Тому сіль може і зовсім не знадобитися.

Посоліть і поперчіть салат за смаком, заправте майонезом і перемішайте. Зверху посипте нарізаною зеленою цибулею.

Смак фінського салату з оселедцем буде виразним, хоча інгредієнти використовуються найпростіші.

 «УЮТ» №47-19.11.2020

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *