Фрикасе з кролика

- Кролик – 1 шт.,
- біле сухе вино – 200 г,
- борошно – 150 г,
- морквина, цибуля – 2 шт.,
- перець,
- лавровий лист,
- базилік та інші спеції – за смаком,
- сіль та цукор – за смаком,
- олія для смаження.
Нарубати тушку на невеликі шматочки. Вивалити кожен шматочок у суміші борошна і чорного перцю. Обсмажити з усіх боків до рум’яненої скоринки.
Цибулю і моркву крупно порізати, обсмажити. До смаженої цибулі і моркви викласти шматочки кролика. Додати біле вино так, щоб воно покривало м’ясо. Закрити кришкою, довести до кипіння і тушкувати 1-2 год. Під час тушкування раз на кілька хвилин помішувати, щоб нічого не пригоріло. У готове фрикасе, додати сіль, спеції. Ретельно перемішати і дати настоятися кілька хвилин.