Фрикасе з кролика

Фрикасе з кролика
Фрикасе з кролика
  • Кролик – 1 шт.,
  • біле сухе вино – 200 г,
  • борошно – 150 г,
  • морквина, цибуля – 2 шт.,
  • перець,
  • лавровий лист,
  • базилік та інші спеції – за смаком,
  • сіль та цукор – за смаком,
  • олія для смаження.

Нарубати тушку на невеликі шматочки. Вивалити кожен шматочок у суміші борошна і чорного перцю. Обсмажити з усіх боків до рум’яненої скоринки.

Цибулю і моркву крупно порізати, обсмажити. До смаженої цибулі і моркви викласти шматочки кролика. Додати біле вино так, щоб воно покривало м’ясо. Закрити кришкою, довести до кипіння і тушкувати 1-2 год. Під час тушкування раз на кілька хвилин помішувати, щоб нічого не пригоріло. У готове фрикасе, додати сіль, спеції. Ретельно перемішати і дати настоятися кілька хвилин.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *