Фрикадельки з кабачками

Літній зелений овоч вдало розбавляє м’ясний смак. Але і це не все: у середині вас чекає апетитна начинка.

Фрикадельки з кабачками

Склад:

  • Кабачок – 300 г,
  • свинячий фарш – 400 г,
  • твердий сир – 150 г,
  • моцарелла – 120 г,
  • яйця – 2 шт.,
  • панірувальні сухарі – 3 ст. л.,
  • сіль,
  • перець,
  • паприка,
  • йогурт – 250 г,
  • кріп,
  • огірки – 0,5 шт.,
  • зелена цибуля.

Приготування

Кабачок натріть на крупній тертці, відіжміть його від соку.

Посоліть і поперчіть м’ясний фарш, приправте його паприкою. Додайте подрібнений часник. Наріжте цибулю і відправте її до фаршу разом із тертим сиром, кабачком, яйцями і панірувальними сухарями. Гарненько перемішайте всі інгредієнти.

Візьміть невелику кількість м’ясної маси і розкатайте у пласт. Викладіть у центр шматочок моцарелли і сформуйте кульку.

Обваляйте кожну кульку в панірувальних сухарях і викладіть на застелене пергаментом деко. Випікайте 0,5 год. при 200 °С.

Щоб приготувати соус, змішайте йогурт, сіль, перець, подрібнені кріп і зелену цибулю, дрібно нарізаний огірок.

Апетитний соус на основі несолодкого йогурту підходить для кабачкових фрикадельок. Ви можете його вдосконалити на свій смак, додавши, наприклад, трохи часнику для пікантності.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *